Waar mensen graag samenzijn!

Het Hageland heeft vele troeven. De rivier de Gete vormt de geografische grens met Haspengouw. De Getevallei vormt een prachtig groen lint met een grote natuurwaarde. In de lente word je omringd door bloesems, in de herfst kleuren de appelen en peren het landschap. Dankzij haar rijk verleden tref je er markante vierkantshoeven en kastelen. In de vallei heerst rust maar dat was niet altijd zo. Tijdens de eerste wereldoorlog wordt er flink gestreden.

Vlaanderen vakantieland
Vlaanderen vakantieland

Reserveer

Elk seizoen leef je er mee met de natuur. Nodig je vrienden, familie en collega’s uit en beleef alles wat De Borgerij te bieden heeft!

De Borgerij is eveneens een unieke locatie voor teambuilding, vergaderingen of workshops.

De vergunde vakantiewoning kreeg een 4 sterrenclassificatie en het label fietsvriendelijk logies.

De voormalige boerderij werd generaties lang bewoond door de familie Borgers. Mijn schoonmoeder heeft er haar jeugd doorgebracht, haar broer heeft er zijn hele leven gewoond. We zochten naar een toepasselijke naam voor de vakantiewoning en kozen voor ‘De Borgerij’, een samensmelting van de boerderij en de familienaam Borgers. Er zijn geen afstammelingen die de naam verder dragen maar met dit gebaar gaat de naam niet volledig verloren. We hopen dat nonkel Armand er blij mee zou geweest zijn!

Foto's

De Borgerij in beeld

't kurre binnen
't kurre binnen
Slaapkamer
Slaapkamer
't kurre keuken
't kurre keuken
cafe
cafe
cafe haard
cafe haard
cafe kickertafel
cafe kickertafel
relaxruimte
relaxruimte
zwemvijver
zwemvijver
standbeeld
standbeeld
uitzicht
uitzicht
Zijkant woning
Zijkant woning
badkamer
badkamer
ontbijttafel
ontbijttafel