Accommodatie

De Borgerij is gelegen op een domein van 3 ha, ideaal voor mensen die willen genieten van rust en natuurschoon. Je vertoeft in een voormalige vierkantshoeve die werd gerenoveerd met mooie en duurzame materialen, heel licht en ruim. De woning voor tien personen en ’t Kurre, een woning voor zes personen staan los van elkaar.

Je slaapt er luxueus in lange boxspring bedden. De moderne keukens bieden alle comfort en de huiselijke ruimte is een mix van oud en nieuw. Op koude dagen is het heerlijk vertoeven bij het haardvuur.

Verschillende sfeervolle terrasjes die specifiek toebehoren aan één van beide woningen, zorgen voor de nodige privacy voor iedereen. Barbecue, tuintafels in teakhout, strandstoelenen parasols zijn aanwezig.

De vroegere schuur vormden we om tot een ontspanningsruimte in de stijl van een bruine kroeg, inclusief kickertafel en flipperkast. Je proeft er de sfeer van weleer!

In de vroegere stal creëerden we een wellness. De Finse sauna voor 8 personen is opgebouwd met hout van de populieren uit de tuin. Je vindt er een kleedruimte, toilet en dubbele douche. In de relaxruimte, voorzien van een haardvuur en drie infrarood verwarmingselementen, kan je héérlijk ontspannen.

De ecologische zwemvijver is de ideale ontspanningsplaats voor iedereen! Er is ruimte om baantjes te trekken of om te spelen. Voor de kleinste kinderen zijn er treden in ondiep water. Het strandje en de grote vlonder boven het water maken de beleving compleet, ook voor volwassen!

In de nabije omgeving kan je ontbijten, dineren of inkopen doen als je zelf een heerlijke maaltijd wil bereiden!

Foto's

Enkele foto's van de accomodatie

cafe tafel
cafe tafel
cafe haard
cafe haard
infrarood
infrarood
sauna
sauna
zwemvijver
zwemvijver
Strandje
Strandje
fietsers in de tuin
fietsers in de tuin
weide met wandelpad
weide met wandelpad
vijver met engel
vijver met engel

Zoek je voor je organisatie een mooie plek om te herbronnen, om inspiratie op te doen in een huislijke omgeving? Dan bieden we je graag een offerte op maat.

Meer info over de woning

De fruitstreek verwelkomt wandelaars en fietsers! Kom tot rust in De Borgerij! We ontvangen in de weekends gasten die de hele setting huren, uitgenomen de weekends in de wintermaanden en de zomervakantie. Tijdens de midweek kan je kiezen voor één van de woningen, het hele jaar rond.

Meer info over 't Kurre